Bio

Ik ben Erik, ik ben The Trailing Spouse. Ruim 30 jaar oud (hoe ruim laat ik in het midden) en momenteel niet woonachtig in het mooie Nederland. De afgelopen jaren heb ik in Vancouver, Canada gewoond en nu woon ik alweer een tijdje in Sydney, Australië. In de tussentijd probeer ik zoveel mogelijk van de rest van de wereld te zien. Het is een prachtig avontuur en niet altijd even makkelijk. Op ‘The Trailing Spouse‘ deel ik mijn ervaring met emigreren, reizen en leven in het buitenland.

Momenteel werk ik in Woolloomooloo als Digital Marketing Analyst bij een kleine Agency. Ik loop bijna iedere dag vanuit ons kleine kantoor in zo’n vijf minuten naar Hyde Park of The Botanical Gardens om een beetje Sydney op te snuiven. Aan de overkant van ons kantoor zit een kleine bagel shop waar Russell Crowe (Rusty voor locals) regelmatig een bagel komt halen. Zijn barber is mijn barber.

Voor mijn werk analyseer ik websites en online marketing strategien en help ik om ze te verbeteren. In Nederland werkte ik als digital marketeer en schreef ik veel voor het internet. Om mijn Nederlands, mijn type vingers en mijn creativiteit soepel te houden, werk ik aan deze website. Natuurlijk hoop ik ook dat ik er iemand mee kan vermaken, ondersteunen en misschien wel inspireren (ambities!) om zelf de stap te zetten naar het buitenland. Neem van mij aan: Het is een enorm leerzame en waardevolle ervaring, ongeacht waar je naartoe gaat, of hoe je het er vanaf brengt.

Heb je specifieke vragen, tips of opmerkingen voor me? Laat het me weten!

Thanks for visiting!

Erik